Results 1 to 7 of 7

Thread: Search Issue (Please READ!)

      

Hybrid View

  1. #1
    Administrator
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Corydon, IN
    Posts
    301

    Default Search Issue (Please READ!)

    Well its been brought to my attention that the search function is not working on the site. I'm wanting everyone to try and search for something and click on the new posts and tell me if there working or not.

    After you do this please tell me what browser your using as in Internet Explore or Firefox.

    I'm thinking it has to do something with the new style but I'm just checking.

  2. #2
    Member
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    parked next to the basket
    Posts
    88

    Default

    I tried to do a search using the "Show Threads" radio button and then one with the "Show Posts" radio button, and both times when I hit Enter I got the error message shown below. I am using Firefox with Windows XP, FYI.

    vBulletin Message
    Your submission could not be processed because a security token was missing.

    If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error.
    I'm a professional 120-foot putter, as long as I'm at Iroquois and as long as I'm on hole 14.

    TFPL

  3. #3
    Administrator
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Corydon, IN
    Posts
    301

    Default

    Thanks! Once a few more people reply to this I should be able to figure it out.

    Quote Originally Posted by ruhrohraggy View Post
    I tried to do a search using the "Show Threads" radio button and then one with the "Show Posts" radio button, and both times when I hit Enter I got the error message shown below. I am using Firefox with Windows XP, FYI.

    vBulletin Message
    Your submission could not be processed because a security token was missing.

    If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error.

  4. #4
    Junior Member wingnut73's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Louisville, Ky.
    Posts
    14

    Default

    Tried searching for "Patoka Lake" in the search box and got:

    Your submission could not be processed because a security token was missing.

    If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error.

    I'm using Firefox and XP.

    Joe

  5. #5
    Member
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    New Albany, IN
    Posts
    55

    Default

    It seems to a bug with the skin. Advanced searches do work just fine FYI.

  6. #6
    Administrator
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Corydon, IN
    Posts
    301

    Default

    Quote Originally Posted by mrjoshd View Post
    It seems to a bug with the skin. Advanced searches do work just fine FYI.
    Yeah that's what I'm thinking it is. So give me a couple hours and it should be back up and running.

  7. #7
    Administrator
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Corydon, IN
    Posts
    301

    Default

    UPDATE! UPDATE! UPDATE!

    The search bar works! If your still having problems please let me know.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •